Christian Louboutin gegrondvest de collectie met zijn typische fantasie en glamour waardoor vrouwen te genieten van het kunstenaarstalent van de toepassing van make-up. Terwijl 'Les Yeux Noirs' tot leven brengen, Christian gevisualiseerd één van zijn schoonheid pictogrammen, koningin Nefertiti de beruchte gebeeldhouwde ogen - een naakt deksel juist bekleed met roet houtskool voering. Deze look aangemoedigd haar ogen en diende om aan te duiden van haar krachtige geest. De ontwerper dook verder in de symboliek van het oude Egypte - een plek en cultuur die voortdurend feeds zijn fantasie - voor de oprichting van de opmerkelijke verpakking: de Egyptische motieven van lotus bloemblaadjes en obelisken meld met Art Deco geometrie maken deze moderne objets d'arts. Christian louboutin sale online is een man diep geïnspireerd door zijn reizen, en hij keek naar India te ontwikkelen van de formules. De rijke cultuur van het land en de kleuren vertaald naar producten die luxueus verzadigd met rijke pigmenten voor de zuiverste en diepste gevolgen.

Christian wilde vangen de weelderige decoratieve stijl van India, zoals te zien in Kathakali, een vorm van klassieke Indiase dans. De dansers staan bekend om hun extravagante make-up, met inbegrip van uitbundig getekende ogen, om aandacht voor hun dramatische oogbewegingen en uitdrukkingen, die integraal aspecten van de dans. De Louboutin Sale online voor heren. Het resultaat is een intens gepigmenteerde producten die jas wimpers in pluche lak, deksels in donkere inkt te definiëren en perfecte wenkbrauwen met pigment-rijke kleur.

1-50

 Top 
RangSites EntréesSorties
  Ajouter votre site ici ! . .
  Ajouter votre site ici ! . .

1-50

 Top 

Uitbreiding op geliefde slip-on stijlen in de collectie van zijn mannen, met inbegrip van de paardebloem loafer, ziet SS17 Christian Louboutin introduceren een nieuwe reeks te treden zijn mooie klassiekers – een uitgebreide verzameling meer casual, timehonored instappers. Voor het seizoen, werd een nieuwe laatst ontwikkeld; met een gebogen vamp en hogere teen voorjaar biedt het een ontspannen, eenvoudige, elegante look voor de Louboutin Heren Schoenen.

In een fotografische serie geschoten door Parijs gevestigde Rene Habermacher, komen de aangeboren elegantie en gemak van deze klassieke stijlen tot leven in een zeer gestileerde en sensuele omgeving inspiratie uit officiële portret vergaderingen op te nemen. We moeten weten de louboutin heren schoenen zeer belangrijk voor ons alledaagse. Verfraaid met een laser-gesneden geometrische lederen collage dat herinnert aan geabstraheerd palm bladeren, Explomoc leidt de heffing voor het seizoen. De West-kust-geïnspireerde loafer levert een ultra cool, zelfs mod uiterlijk in monochromatisch zwart, tweekleurig zwart-wit of een zonnige meerkleurige mix.

Dirk maakt een verklaring of in heldere volle maan geel of klassieke tan Cappucino veau velours. Rustig worden gemanipuleerd, een verhoogde zijde opluchting op de vamp beschikt over een dubbele cijfer acht lus knoop, traditioneel gebruikt in zeilen, klimmen en nergens, ter versiering van ambachtelijke schoeisel. Laten we niet vergeten dat in de handen van Christian Louboutin Schoenen, zelfs de meest klassieke stijlen verdienen een twist, een knipoog, een toespeling op iets een beetje minder verwacht. Mannelijke Montezumo, nodigt voor een, een tweede blik. In glanzend zwart abrasivato leder, herinnert een onverwachte oog-masker detail versiering aan de maskers gedragen door los luchadores, behendig Mexicaanse worstelaars.